Prava drama odvijala se danas u Osnovnoj školi “Ćirilo i Metodije” u Učiteljskom naselju. Oko 10.40 nestale su dve devojčice prvog razreda koje skoro puna tri sata niko nije mogao da nađe, da bi konačno nešto posle 13 časova bile pronađene, u obližnjoj robnoj kući među igračkama!

Majka je, navodno, zakasnila da ih pokupi iz škole, posle čega su one nestale u nepoznatom pravcu. Ispred škole se i dalje nalazi nekoliko patrola policije koje su uz pomoć okupljenih roditelja i nastavnika pokušavali da ih pronađu.

Njih dve su, kako saznajemo, izašle ispred škole po završetku nastave. Radnica koja se brine o čistoći u školi ih je pozvala da uđu unutra kako se ne bi smrzavale, ali su one insistirale da ostanu napolju, posle čega im se gubi svaki trag.

Kako su nam rekli u školi, jedna od njih ima narandžastu, a druga crnu jaknu.

“Sto puta sam rekla snaji da joj treba telefon. Pa to je samo dete od šest godina, kažu da je bila ispred škole sa drugaricom. Verujte da bratu još nismo javili jer on radi u Pančevu”, rekla je tetka jedne od nestalih devojčica.

Na jednoj od Viber grupa na kojoj su okupljeni roditelji prvaka iz ove škole, stigla je informacija da su devojčice navodno oko podneva viđene u obližnjem “Veru”. Nedugo zatim obelodanjeno je da ova priča ima srećan kraj i da su pronađene u robnoj kući među igračkama!

 

Izvor: Blic

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments