Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja. Na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do petlje “Orlovača” saobraćaj se odvija usporeno.

Na petlji “Vrbas” u smeru Subotica-Novi Sad obavljaju se radovi na sanaciji dilatacionih spojnica na nadvožnjaku, u zoni radova, saobraćaj će biti preusmeren iz vozne i zaustavne u preticajnu saobraćajnu traku.

Na putu Novi Kneževac – Banatsko Aranđelovo, traju radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Na obilaznici oko Beograda, petlja Ostružnica- petlja “Bubanj Potok” traju radovi na redovnom održavanju. Radovi se izvode u pokretu uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Bancarevo – Crvena Reka, državni put II B reda br. 427, do 31. oktobra biće obustavljen saobraćaj zbog radova na pojačanom održavanju.

Alternativni putni pravac je Niška Banja – Prosek.

Na putu Kalna – Crni vrh obavljaju se radovi na popravci mosta preko Goleme reke. Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje saobraćaja.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Izvor: Tanjug/RTV

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments