Od danas do 12. oktobra iz smera Beograda ka Novom Sadu za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Od 12. oktobra do 15. oktobra iz smera Beograda ka Novom Sadu za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Predejane-petlja Vladičin Han, kod mesta Momin kamen, do 1. novembra traju radovi na održavanju puta.

Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Vranje-Niš između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Niš-Vranje.

Na auto-putu E-763, u zoni petlje Lajkovac, u smeru Surčin – Preljina, do 16 časova radiće se na promeni putokazne table.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

U ulici Carice Jelene u Batajnici obavljaju se radovi na redovnom održavanju putnog prelaza, na državnom putu II B reda broj 319, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Kalna – Crni vrh, traju radovi na popravci mosta preko Goleme reke.

Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje saobraćaja.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments