REŠENJE ZA HENDI: Win Win preuzima otpuštene radnike ?

       

Nakon nedavnog prestanka rada svih Handy objekata u Srbiji, kompanija WinWin je ponudila zaposlenje radnicima u svojim maloprodajnim objektima.

Danas, WinWin Shop kao najveći maloprodajni lanac računarske i potrošačke tehnike u Srbiji posluje u domenu korporativne prodaje, maloprodaje, veleprodaje, kao i onlajn prodaje i ima konstantnu tendenciju rasta kako bi svoju ponudu predstavili što većem broju korisnika.

PROČITAJTE: HANDY RADNJE ZATVORENE PREKO NOĆI: radnicima otkazi podeljeni putem mejla

Tačno 150 bivših Handy radnika dobiće ponudu za zaposlenje u WinWin kompaniji koja broji preko 1.200 zaposlenih u preko 110 maloprodajnih objekata širom Srbije.

Ponuda će podrazumevati radno mesto u maloprodaji, sa fokusom na prodaji telefona, sklapanje ugovora sa telekomunikacionim kompanijama i predstavljanju benefita u vidu poklon kupona do 10.000 din- koja je jedinstvena ponuda WinWin-a za sklapanje ugovora sa gore pomenutim telekomunikacionim kompanijama.

Zahvaljujući svojoj stručnosti u pomenutoj oblasti omogućiće se nesmetano sklapanje ugovora svim budućim korisnicima, koji su na ovu vrstu usluge navikli i u Handy radnjama, a od sada isto mogu očekivati i u WinWin maloprodajnim objektima.

Na ovakav poslovni korak odlučeno je na obostrano zadovoljstvo Handy radnika i WinWin kompanije koja, obezbeđujući adekvatno zaposlenje bivšim Handy radnicima upotpunjuje svoj kadar stručnim licima čije će iskustvo doprineti zadovoljstvu svih WinWin kupaca.

Autor: N1

3
Komentari:

3 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
3 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Aleksandra

Pa naravno ko ce da ih “spase” nego veliki sef

Maka

Ahaha, pa zna se ciji je win win. Radio sam tamo kratko. Privatizovao je drzavu.

Nikicapikica

Naravno, poslednji korak u preuzimanju kompletnog trzista telekomunikacija. Od kopanja kablova za optiku koje nam nabavlja “mali bata”, preko ” privatizovanja” Telekoma (biće njegovo privatno vlasništvo) i na kraju do monopolskog trzista direktne prodaje… win win za braću..