REŠENJE ZA HENDI: Win Win preuzima otpuštene radnike ?

       

Nakon nedavnog prestanka rada svih Handy objekata u Srbiji, kompanija WinWin je ponudila zaposlenje radnicima u svojim maloprodajnim objektima.

Danas, WinWin Shop kao najveći maloprodajni lanac računarske i potrošačke tehnike u Srbiji posluje u domenu korporativne prodaje, maloprodaje, veleprodaje, kao i onlajn prodaje i ima konstantnu tendenciju rasta kako bi svoju ponudu predstavili što većem broju korisnika.

PROČITAJTE: HANDY RADNJE ZATVORENE PREKO NOĆI: radnicima otkazi podeljeni putem mejla

Tačno 150 bivših Handy radnika dobiće ponudu za zaposlenje u WinWin kompaniji koja broji preko 1.200 zaposlenih u preko 110 maloprodajnih objekata širom Srbije.

Ponuda će podrazumevati radno mesto u maloprodaji, sa fokusom na prodaji telefona, sklapanje ugovora sa telekomunikacionim kompanijama i predstavljanju benefita u vidu poklon kupona do 10.000 din- koja je jedinstvena ponuda WinWin-a za sklapanje ugovora sa gore pomenutim telekomunikacionim kompanijama.

Zahvaljujući svojoj stručnosti u pomenutoj oblasti omogućiće se nesmetano sklapanje ugovora svim budućim korisnicima, koji su na ovu vrstu usluge navikli i u Handy radnjama, a od sada isto mogu očekivati i u WinWin maloprodajnim objektima.

Na ovakav poslovni korak odlučeno je na obostrano zadovoljstvo Handy radnika i WinWin kompanije koja, obezbeđujući adekvatno zaposlenje bivšim Handy radnicima upotpunjuje svoj kadar stručnim licima čije će iskustvo doprineti zadovoljstvu svih WinWin kupaca.

Autor: N1

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Aleksandra
06/06/2018 12:59

Pa naravno ko ce da ih “spase” nego veliki sef

Maka
06/06/2018 13:34

Ahaha, pa zna se ciji je win win. Radio sam tamo kratko. Privatizovao je drzavu.

Nikicapikica
07/06/2018 11:20

Naravno, poslednji korak u preuzimanju kompletnog trzista telekomunikacija. Od kopanja kablova za optiku koje nam nabavlja “mali bata”, preko ” privatizovanja” Telekoma (biće njegovo privatno vlasništvo) i na kraju do monopolskog trzista direktne prodaje… win win za braću..