Rvači i džudisti medaljama obradovali Srbiju!

       

Srpski rvači Viktor Nemeš i Mihail Kadžaja, osvajači srebrne medalje u grčko-rimskom stilu na Evropskom prvenstvu u ruskom Kaspijsku, izjavili su danas da su zadovoljni uspehom i da će se potruditi da isprave sve nedostatke do Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je srpske džudiste i rvače i čestitao im na uspesima na Evropskom prvenstvu u Tel Avivu i ruskom Kaspijsku.

Kod predsednika Vučića na prijemu na Andrićevom vencu bili su vicešampioni Evrope Nemanja Majdov (džudo), Viktor Nemeš i Mihail Kadžaja (rvanje), kao i bronzana Milica Nikolić (džudo), zajedno sa saigračima i trenerima iz reprezentacije, uz prisustvo ministra omladine i sporta Vanje Udovičića.

“Vi uvek obradujete Srbiju i naš narod. Veliko hvala što u svakom trenutku  na  najbolji način branite boje naše zemlje. Veoma smo ponosni na vas”, rekao je predsednik Vučić.

Nakon sastanka sa sportistima, predsednik Vučić je podsetio da su počeli radovi  na izgradnji trening centra za rvače u Košutnjaku, što predstavlja važno ulaganje u ovu sportsku disciplinu.

izvor: Tanjug/predsednik.rs

Komentari: