Foto: sajam.rs

Sajam automobila „DDOR BG Car Show 06” i 12. Međunarodni sajam motocikala „Motopassion” biće održani od 22. do 28. marta na Beogradskom sajmu, a očekuje se rekordan broj automobilskih i moto brendova, i velika pažnja posetilaca i šire javnosti.

Sve veći broj ljudi u Srbiji odlučuje se za kupovinu novih auomobila, budući da je samo prošle godine regitrovano skoro 16 odsto više novih automobila nego u 2016. godine, navodi se u saopštenju Beogradskog sajma.

Očekuje se da će najveću pažnju posetilaca, ali i šire javnosti, privući luksuzni brendovi I iznenađenja u premium segmentu, navodi se u saopštenju.

Na ovogodišnjem  Sajmu naćiće se i terenska vozila, kvadovi, garažno-servisna oprema, rezervni delovi, proizvodi prateće industrije, tuning oprema, ali i finansijske institucije, osiguravajuća društva, strukovne organizacije, klubovi, udruženja.

Cena ulaznica:

  • pojedinačna ulaznica                        300 RSD
  • grupne ulaznice                               200 RSD
  • grupne ulaznice za đake i studente    150 RSD
  • Family Day 27. marta(važi za roditelje sa decom do 16 godina)  500 RSD

Posetiocima će biti ponuđeni i brojni edukativni i zabavni sadržaji, takmičarske aktivnosti, test vožnje, nagradne igre i druga zadovoljstva, što će posetu sajmovima učiniti ne samo informativnom, poučnom i korisnom nego i zabavnom, zaključuje se u saopštenju.

izvor: tanjug.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments