SASLUŠAN LAŽNI SAOBRAĆAJAC: Pogledajte šta je izjavio

       

Danilo Tešić (40), snajperista iz Beograda, koji je uhapšen jer je naplaćivao saobraćajne kazne predstavljajući se kao policajac, plakao je na suđenju, a uspeo je i da rasplače skoro sve u sudnici.

Tešiću je inače danas Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana, a oružje koje je pronađeno u njegovoj stanu je odmah upućeno na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je reč o vatrenom oružju, ili vazdušnim i gasnim puškama i pištoljima.

Tešić je na saslušanju izjavio da se ne seća da je uzimao novac, već da je “samo hteo da spreči bahate vozače da gaze druge i tako pomogne svom narodu”. Tokom saslušanja je dva puta morala je da interveniše Hitna pomoć jer je Tešić imao gušenje i visok pritisak, piše Alo

“On je izjavio da se leči na VMA, na psihijatriji, jer ima traume iz rata i da mu se dešava da gubi ravnotežu. Tvrdi da se ne seća da se lažno predstavljao kao saobraćajni policajac, ni da je uzimao novac, već da se samo seća da je hteo da smiri tenziju koja je nastala oko incidenta u saobraćaju. Izjavio je da vozi svoj auto, da nije menjao tablice, jer nikog nije hteo da vara”, rekao je izvor.

Autor: Alo/Kurir

1
Komentari:

1 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
1 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Anonimac

Bolestan covek a i drzava, trebalo bi da ide na psihijatriju a ne u zatvor.