Kako se saznaje 10. januara biće održana vanredna sednica Predsedništva SNS na kojoj će biti odlučeno da li će se na proleće održati samo izbori u Beogradu ili ćemo ipak imati i vanredne republičke parlamentarne izbore.

Prema saznanjima, u SNS je još prilikom donošenja odluke na Glavnom odboru sredinom novembra prošle godine, da se na proleće ide samo na gradske izbore, bilo razmimoilaženja u mišljenjima, ali je tada prevagnuo argument da je ta odluka u boljem interesu Srbije.

Da podsetimo, upitan o mogućnostima da na proleće budu održani i parlamentarni izbori, član predsedništva SNS Nebojša Stefanović juče je rekao:

“Kada smo doneli konačan stav, iako je, naravno, bilo različitih mišljenja, da idemo na redovne beogradske izbore bez vanrednih parlamentarnih, ni to nije valjalo. Sada čujem da smo to radili, jer navodno ne smemo da idemo na vanredne izbore, valjda, jer će nas ubedljivo pobediti Đilas, Šapić i Janković na beogradskim, pa onda će oni morati da sačekaju još malo da bi nas pobedili na parlamentarnim”, rekao je Stefanović.

Izvor: srbijadanas.com

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments