Претрага
Претрага
Close this search box.

Fudbaleri Vojvodine započeli su novu sezonu sa dve pobede

Novu sezonu, fudbaleri Vojvodine započeli su sa dve pobede na terenima u Bačkoj Palanci i Kruševcu, a u trećem kolu protiv Rada, konačno će zaigrati i na svom stadionu „Karađorđe“.

Za tu utakmicu, navijači „stare dame“ i svi ljubitelji fudbala na blagajni stadiona će na dan meča moći besplatno da preuzmu svoju ulaznicu, a do naredne utakmice na „Karađorđu“ i duela protiv novajlije u ligi TSC-a iz Bačke Topole, vojvodinašima će biti dostupne i sezonske ulaznice za sezonu 2019/20.

Ovoga puta, fudbalski klub Vojvodina je pripremio specijalno iznenađenje za svoje najvernije navijače, s obzirom na to da će vlasnici sezonskih ulaznica od prošle sezone moći besplatno da zamene staru sezonsku kartu za novu, dok će svi ostali moći da kupe sezonsku ulaznicu po 50 posto nižim cenama u odnosu na prošlogodišnje.

Prema rečima predsednika FK Vojvodina Vojislava Gajića, klub na taj način želi da se zahvali za podršku svojim navijačima u minuloj sezoni, a ovim gestom ujedno i obeleži godinu u kojoj “stara dama” slavi 105-godišnjicu svog postojanja.

“U novu sezonu smo ušli sa jasno zacrtanim ciljem da izborimo plasman u Evropu, ali i sa mnogo većom energijom i pozitivnijom atmosferom unutar kluba, što se oseća u svakom njegovom segmentu. Naravno, Vojvodina nije i nikada ne može biti ona prava ukoliko nema podršku svojih navijača, kojima se najpre zahvaljujem na podršci koju su pružili timu u prethodnom periodu, ali ih i pozivam da ove sezone u još većem broju dolaze na “Karađorđe”, pomognu našem timu da ostvari dobre rezultate i, verujem, uživaju u dobrom fudbalu koji će prikazati naši igrači. Iz tog razloga, odlučili smo da svi vlasnici sezonskih ulaznica iz prošle sezone mogu besplatno da zamene svoju staru kartu za novu, dok će oni koji prošle godine nisu kupili sezonsku ulaznicu, ovoga puta to moći da učine po vrlo pristupačnim cenama”, izjavio je Gajić.

Istovremeno, fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da će, od ove sezone, sva fizička i pravna lica biti u mogućnosti da kupe sezonsku ulaznicu za VIP ložu stadiona “Karađorđe”, a cena jedne takve ulaznice iznosi 500 evra.

Sezonske karte biće dostupne u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Kralja Aleksandra 12) i to svakog radnog dana između devet i 19:30, kao i subotom od 10 do 15 časova, a tačan datum zamene i prodaje sezonskih ulaznica biće naknadno saopšten.

Da bi preuzeli novu sezonsku ulaznicu, vlasnici sezonskih ulaznica od prošle sezone će u prostorijama “GIGS TIKS”-a morati da ostave svoju staru sezonsku kartu, dok će oni koji planiraju da kupe sezonsku ulaznicu to moći da učine po sledećim cenama:

  • zapad 1.500 dinara
  • zapad (za penzionere, studente i đake) 1.000 dinara
  • istok 1.000 dinara

Kako bi ostvarili popust prilikom kupovine sezonskih ulaznica za sezonu 2019/20, penzionerima je potrebno da prilikom kupovine sezonske ulaznice sa sobom ponesu penzionersku karticu ili poslednji ček od penzije, studenti treba da ponesu indeks, dok učenici osnovnih i srednjih škola na uvid treba da daju svoju đačku knjižicu.

Svim vlasnicima sezonskih ulaznica biće omogućen ulazak na sve utakmice FK Vojvodina u Super ligi i Kupu Srbije na “Karađorđu” u sezoni 2019/20.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti