Претрага
Претрага
Close this search box.

Vanredna Skupština FK Vojvodina zatvorena za javnost

U FC “Vujadin Boškov” je održana vanredna Skupština FK Vojvodina, koja je bila zatvorena za javnost.

Deo članova Skupštine (navijači), koji su i inicirali vanredno zasedanje najvišeg klupskog tela, nezadovoljni zbog odluke većine da sednica ne bude otvorena za javnost, napustili su Skupštinu, a koja je potom održana.

Članovi Skupštine FK Vojvodina na čiju inicijativu je sazvana vanredna sednica Skupštine smatraju da je na Skupštini našeg kluba vođenoj od strane aktuelnog predsednika prekršen statut kluba.

Zanemarujući pravila određena statutom kršeći proceduru aktuelno rukovodstvo je odlučilo da sednica Skupštine bude zatvorena za javnost.

Napominjemo da je ovo prvi slučaj u poslednjih 40 godina da Skupština isključuje javnost i medije iz svog rada. Zašto se krši procedura i statut i više puta se broje glasovi za istu odluku dok većina ne bude zadovoljna?

Mi smo inicirali Skupštinu jer smo želeli da javnost i navijači FK Vojvodine saznaju na koji se način vodi naš klub i da pokušamo da nađemo rešenja za nagomilane probleme. Zbog svega navedenog predstavnici navijača napustili su sednicu Skupštine. Pitamo se šta aktuelno rukovodstvo na čelu sa Dušanom Bajatovićem ima da krije od onih kojima je FK Vojvodina u srcu i onima koji su im dali poverenje da vode klub?
Ujedinjeni navijači FK Vojvodina.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti