Supernova: Obaveštenje za korisnike o gašenju United Media kanala (SBB)

       
Supernova izdala je danas obaveštenje u vezi sa emitovanjem kanala koji su u vlasništvu United Media odnosno SBB-a.
Obaveštenje ovog provajdera, prenosimo vam u celosti.

Dragi korisnici,

Želimo da vas obavestimo da, uprkos velikim naporima, nismo uspeli da postignemo dogovor sa kompanijom United Media u vezi sa nastavkom emitovanja sledećih televizijskih kanala – svi Sport klub kanali, Pikaboo, Vavoom, Grand kanali, Cinemania, Lov i ribolov, N1.

U nameri da korisnicima na teritoriji Srbije omogućimo gledanje pomenutih kanala bez diskriminacije, prihvatili smo izuzetno visoku cenu koja nam je ponuđena, koja čak nije ni obuhvatala dozvolu za emitovanje svih kanala, poput Nove S i Nove Sport. Međutim, United Media je otišla korak dalje, kršeći zakon, zahtevala da podelimo tržište Srbije i korisnike, tako što bi jednima pomenuti sadržaji bili dostupni, dok bi drugi ostali uskraćeni bez ikakvog razloga.

Ističemo da će Supernova nastaviti da se na tržištu izdvaja najkvalitetnijom TV ponudom sa više od 250 kanala. Od Nove godine obogatili smo našu ponudu sa šest novih kanala (četiri CineStar, Toxic TV i Arena Esport), a u narednom periodu nastavićemo sa još atraktivnijim sadržajima na zadovoljstvo korisnika.

Uskoro vas očekuje novi Max paket koji nudi internet neverovatne brzine do 1000 mb/s, uslugu napredne pametne televizije „TV po tvom“ i brojne druge pogodnosti, kao i mogućnost kupovine televizora na 24 rate bez kamate.

Hvala na razumevanju!

Vaša Supernova

2
Komentari:

2 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
2 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Duda

Ništa sada neka smanje cenu pretplate.

Ivica trajkovic

Nema razumevanja