Sva ugovorena putovanja za Grčku u ovoj letnjoj sezoni se otkazuju, agencija  Džez travel je u obaveštenju pozvala sve oštećene putnike da u narednih 15 dana od 11 do 13 časova dođu u agenciju, kako bi podneli reklamacije i zahteve za povraćaj novca.

PROČITAJTE: Država ima rešenje da stane na kraj prevarama turističkih agencija

Podsetimo, preko ove agencije u ponedeljak uveče trebalo je da sa dva autobusa otputuje u grčke gradove Paraliju i Olimpik bič grupa od 86 putnika iz nekoliko gradova Srbije.

Njihovo putovanje završilo se u Kraljevu i Kragujevcu, samo sat vremena nakon što su krenuli iz Čačka, kada su ih vozači autobusa obavestili da se njihovo letovanje otkazuje.

Goran Pavlović, direktor agencije je rekao novinarima da je morao da otkaže putovanje toj grupi putnika, jer je kupovinom autobusa “ušao” u finansijske probleme zbog kojih je kasnio sa plaćanjem vila u Grčkoj. Turistička agencija Džez travel osnovana je 2009. godine.

Pavloviću je “Džez travel”, koji je 2009. godine osnovao kao društvo sa ograničenom odgovornosti, druga agencija koju zatvara, pošto je prethodna “Galija”, čiji je bio vlasnik, otišla u stečaj zbog lošeg poslovanja.

Izvor: Beta

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments