Tradicionalno takmičenje u najdužem poljupcu održaće se u Vrnjačkoj Banji 14. februara na čuvenom „Mostu ljubavi“.  

Jubilarni deseti put po redu, na Dan zaljubljenih, parovi iz svih gradova Srbije okupljaju se na Mostu ljubavi, proslavljaju svoju ljubav i takmiče se u najdužem poljupcu. Manifestacija je pod pokroviteljstvom Turističke organizacije opštine Vrnjačka Banja.

Rekord u najdužem poljupcu drži par iz Kruševca Alurac Irena i Božić Đorđe. Oni su se 2015. godine ljubili čak 101 minut bez prestanka.

Kako organizatori najavljuju učesnike očekuju vredne nagrade. Pobednički par očekuju čak tri nagrade, a to su vikend u Vrnjačkoj Banji, vikend na Kopaoniku i romantična večera za dvoje. Ove godine novitet je da će publika koja bude bodrila takmičare osvojiti neku od nagrada

“Ova 2018. godina je definitivno u znaku jubileja. Vrnjačka Banja proslavlja 150 godina aktivnog bavljenja turizmom, i u tom duhu organizujemo deseto po redu takmičenje u najdužem poljupcu. Ove godine imamo rekordan broj sponzora i najveći fond nagrada do sada i samim tim vlada i veliko interesovanje parova za učestvovanje u takmičenju“, izjavio je ovim povodom Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

 

izvor: srbija.travel.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments