Poslovi Infostud pokrenuli su novo najveće istraživanje među IT profesionalcima u Srbiji kako bi saznali koje kompanije su najatraktivniji IT poslodavci kod nas, kao i da li je ono što poslodavci nude i šta IT kandidati sa tržišta očekuju – kompatibilno.

Projekat pod nazivom Talent X pokrenut je sa ciljem da, kroz savremenu metodologiju, otkrije ko su 10 najatraktivnijih IT kompanija za rad u Srbiji, kao i zašto su neke kompanije atraktivnije od drugih.

Istraživanje je biti bazirano isključivo na percepciji koju kandidat ima o kompaniji, nezavisno od toga da li je u njoj zaposlen ili ne. Često se slika koju potencijalni kandidat sa tržišta ima, ne poklapa sa pravim stanjem u kompaniji, a cilj svakog dobrog poslodavce jeste da te dve slike usaglasi kako bi se izbegla pogrešna očekivanja i nepoklapanje između zaposlenog i kompanije.

ITjevci mogu odabrati svog željenog poslodavca i učestvovati u istraživanju tako što će popuniti upitnik klikom na LINK

Za učesnike u istraživanje spremljene su i adekvatne nagrade, a rezultati istraživanja biće dostupni u drugoj polovini novembra kada ćemo saznati gde domaći ITjevci žele prevashodno da se zaposle.

Izvor: B92

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments