Ministar odbrane u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin obišao je Vojnu akademiju i upoznao se sa stepenom realizacije infrastrukturnih radova koji se sprovode u toj visokoškolskoj naučnoj ustanovi.

Ministar odbrane je obišao Vojnu akademiju u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića, državnog sekretara Ministarstva odbrane Bojana Jocića i načelnika Vojne akademije general-majora Gorana Zekovića.

Vulin je tom prilikom rekao da je u toku ove i sledeće godine namenjeno približno 300 miliona dinara za radove na Vojnoj akademiji, gde će biti renovirana ne samo pista, već i sportski centar, smeštajni kapaciteti i streljana.

On je naveo da se podizanjem životnog standarda, kvaliteta života i rada, omogućava bolje i uspešnije obrazovanje kadeta.

Sa stepenom realizacije infrastrukturnih radova oko uređenja vojnog kompleksa „General Jovan Mišković” u Beogradu ministra odbrane i načelnika Generalštaba upoznali su načelnik Uprave za infrastrukturu Sektora za materijalne resurse Ministarstva odbrane potpukovnik Slobodan Starčević i načelnik Odeljenja za logistiku Vojne akademije pukovnik Zoran Lučić, a radove izvodi Vojno-građevinska ustanova „Beograd”.

Ministar odbrane je danas obišao i Sportski centar Vojne akademije i unutar njega novi kardio-centar i teretanu.

 

Foto: Instagram, srbija.gov.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments