Foto: uzmiracun.rs

Prvo izvlačenje nagrada u igri “Uzmi račun i pobedi”, biće održano u subotu, 03. marta, na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 17.30 časova. 

Organizatori najavljuju da će vredne nagrade izvlačiti poznata i uspešna imena iz sveta sporta, glume i muzike. U prvom krugu nagradne igre biće dodeljeno pet stanova od kojih su četiri u Beogradu i jedan u Novom Sadu, 50 automobila Fiat 500L marke Pop Star i 80 robnih vaučera za kupovinu u prodavnicama Forma Ideale, Gorenje, Tehnomanija, Gomex i DIS.

Izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana komisija nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”. U prvom izvlačenju moći će da učestvuju samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 2. marta 2018.

Koverte koje ne budu izvučene u nekom od izvlačenja u prvom krugu, imaju pravo da učestvuju u izvlačenjima drugog kruga nagradne igre. Sve informacije o nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi 2018. mogu se pronaći na www.uzmiracun.rs.

Skoro milion koverata poslato za nagradnu igru

Za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi 2018” do sada je stiglo skoro milion koverata sa fiskalnim računima ili slipovima, saopštile su Pošte Srbije.

Kako navode, građanima je na raspolaganju 1.500 poslovnica širom Srbije, kao i 2.000 poštanskih sandučića, gde mogu predati pošiljke za učešće u nagradnoj igri bez plaćanja poštarine.

izvor: rts

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments