UHAPŠENI HULIGANI KOJI SU DIVLJALI NA AUTOPUTU: Policija im pronašla palice kojima su razlupali vozila

       
Foto: mup.gov.rs

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili dve osobe osumnjičene da su učestvovale u događaju koji se desio u noći između 27. i 28. avgusta na auto-putu “Miloš Veliki”, kada je grupa ljudi zaprečila auto-put, nanela lakše povrede vozačima i oštetila više automobila.

Rebić je precizirao da je policija prilikom pretresa stana uhapšenih pronašla baklje, palice i druge predmete, za koje se sumnja da su korišćeni prilikom izvršenja ovog krivičnog dela nasilničkog ponašanja.

Direktor policije je dodao i da je za jednim brojem osoba, koje su takođe identifikovane, raspisana potraga i Ministarstvo unutrašnjih poslova za njima intenzivno traga.

Prema njegovim rečima, policija je odmah nakon događaja preduzela niz mera i aktivnosti u cilju pronalaska i identifikacije počinilaca tog, kako je naglasio, vandalskog akta.

– Očekujem da će aktivnim radom policije vrlo brzo biti pronađene sve osobe koje su izvršile ovo krivično delo i da će one biti privedene pravdi i adekvatno sankcionisane – rekao je Rebić.

Podsetimo, grupa maskiranih mladića napala je u utorak uveče vozila na auto-putu, a policija sumnja da su u pitanju navijači Partizana koji su presreli navijače Zvezde pri povratku posle utakmice u Beogradu.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments