(VIDEO) Ministar Stefanović video spotom, čestitao građanima Novu Godinu

       

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je građanima i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Novu godinu i poželeo im da budu srećni, zdravi i bezbedni.

Poštovani građani, pred nama je nova godina u kojoj ćemo pružiti maksimalne napore da učinimo da budete bezbedni i sigurni. Uložićemo još više napora, energije i snage da pokažemo da smo dostojni vašeg poverenja i da umemo da čuvamo Srbiju od svake pretnje koja je pred nama – poručio je Stefanović u čestitki.

Ministar je naglasio da su u 2018. godini, ogromnim zalaganjem policijskih službenika i čitavog Ministarstva unutrašnjih poslova, očuvani stabilnost, bezbednost i sigurnost naše zemlje i građana.

Stefanović je podsetio da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u godini za nama intenziviralo opremanje policije i nabavilo novu opremu, uniforme i vozila.

“Hteli smo da pokažemo da poštujemo profesionalce u Ministarstvu unutrašnjih poslova koji čuvaju našu decu, bezbednost svakoga od nas i našu zemlju” – naveo je ministar Stefanović

Autor: nsuzivo/informer

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments