Nasilnika iz tramvaja policajci su danas prepoznali i uhapsili u Beogradu.

Policija je danas u Beogradu uhapsila Mihaila Isailovića (37) zbog postojanja sumnje da je baš on zlostavljao devojčicu u tramvaju, u incidentu koji se odigrao pre tri dana.

On se sumnjiči da je u tramvaju koji saobraća na liniji broj 2 u  polno uznemiravao 15-godišnju devojčicutako što ju je preko garderobe dodirivao po intimnim delovima tela.

U jednom trenutku ju je priljubio na staklo i počeo da je dodiruje svuda po telu.

Njegova slika obišla je medije kada snimak napada, zbog čega je cela Srbija znala kako on izgleda. On je uhapšen nakon što je ukrao burek iz jedne pekare, zbog čega ga je radnica prijavila policiji.

Posle kratkog vremena patrola ga je našla nedaleko od pekare, legitimisala i privela i tom prilikom je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je napao devojčicu (15) u tramvaju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovakav napad ne bi smeo da prođe nekažnjeno, a ukoliko sud presudi da je Isailović kriv, preti mu kazna od tri meseca do tri godine zatvora, jer je seksualno nasrnuo na maloletnicu.

Kazna bi bila drastično manja da je devojka punoletna, jer bi u tom slučaju dobio ili novčanu kaznu ili zatvor, ali samo do šest meseci.

Polno uznemiravanje je svako verbalno, neverbalno ili fizičko ponašanje koje ima za cilj ili predstavlja povredu dostojanstva lica u sferi polnog života, a koje izaziva strah ili stvara neprijateljsko, ponižavajuće ili uvredljivo okruženje – stoji u Krivičnom zakoniku.

Isailović će ići na psihijatrijsko veštačenje, a ako se utvrdi da ima neke psihičke poremećaje može da mu se izrekne i mera obaveznog lečenja.

Autor: Telegraf.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimir
26/10/2018 23:06

Ma iz kog razloga su mu zamutili facu? Prvo što se zna kako izgleda, drugo – treba gledati kako se hapsi ovo psihopatsko đubre. POOŠTRITI KAZNE ZA PEDOFILIJU! 3 meseca do 3 godine??? E jadna li si Srbijo.