(VIDEO) Ukrao policijski automobil, pa divljao po Borči

       
foto: Aleksandar Kostić

Informer je došao do ekskluzivnog snimka nesvakidašnje situacije u Borči kada je lokalni “opasni momak”, odranije poznat policiji, u četvrtak oko 11.30, uspeo da se domogne ključeva policijskog automobila, uđe u njega i pokrene ga, a onda je počelo ludilo.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, njemu je ključeve službenog automobila dao policajac koji je prilikom njegovog divljanja ulicama sedeo na zadnjem sedištu!

Kako se vidi na snimku reć je o muškarcu S.Ž. koji u Borči važi za lokalnog “mangupa” i koji je, kako sam kaže, oduvek želeo da provoza policijsko vozilo.

Na početku snimka vidi se kako muškarac sa ključevima prilazi automobilu, ulazi u njega i startuje vozilo.

Kako se čuje, jedva je čekao da proba kako je to voziti policijski automobil. Da stvar bude luđa on je sve to prenosio uživo na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kada je startvoao vozilo, pokušavao je da upali sirenu kako bi “imao potpuni ugođaj”.

U komentarima na snimku se vidi kako ga prijatelji podržavaju, ali i kako ima onih koji govore da je “lud”.

U jednom trenutku mu je vožnja dosadila, pa je skrenuo u uličicu, ostavio vozilo, a pre izlaska je ipak uspeo da upali sirenu i uznemiri stanovnike ovog mesta.

Sudeći prema snimku, to što je vozio službeni automobil nije jedini prekršaj koji je napravio, već nije bio ni vezan, što dokazuje zvuk koji opominje da pojas nije na mestu.

Policija je ubrzo uhapsila bahatog “mangupa”, ali i policajca čije je službeno vozilo bilo u pitanju.

Kako informer.rs saznaje, oni nisu bili u pijanom stanju.

Izvor: informer.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments