Vozač “kantrimena” Marko Milićev izašao iz zatvora

       

Marko Milićev, koji je usmrtio Luku Jovanovića (21) u julu 2014. u Beogradu, od danas je slobodan čovek jer je odslužio četiri i po godine robije na koliko je bio osuđen, saznaje “Blic”.

Milićevu je danas istekla puna zatvorska kazna na koju je bio osuđen zbog smrti dvadesetjednogodišnjeg Jovanovića i on je izašao iz zatvora.

Kada smo pre nekoliko dana Bojanu Jovanoviću, Lukinom ocu rekli da će Milićev izaći iz zatvora, on je reagovao rezignirano. Za “Blic” je kratko rekao da “nema šta da kaže o puštanju Milićeva”.

“Sve je jasno. Gde je bilo, tamo je i ostalo. Ne vidim da je automobil nađen, bez obzira na to što vlast kaže da ga traži. A automobil može da dokaže kompletno šta se dešavalo”, rekao je Lukin otac, i dodao da “nema sa kim da se pravno bori za istinu”.

Milićev, vinovnik zločina koji je duboko potresao Srbiju, uhapšen je 29. avgusta 2014. godine u Kini, i od toga dana mu se računa pritvor, bez obzira na to što je priveden u inostranstvu. Kako je osuđen na četiri i po godine zatvora, kazna mu ističe baš danas i on je pušten iz KPZ Zabela, nakon što mu je dvaput odbijena molba za uslovni otpust.

 

Izvor: Blic

Komentari: