Foto: Ilustracija

Vozila ponovo mogu da se uvoze u Srbiju i svi građani, koji su čekali od 12. novembra, dobili su uverenja da mogu da registruju svoje automobile, izjavio je v.d. direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Duško Pešić.

Nekoliko hiljada vozila čekalo je na granici za ulazak u Srbiju, jer Agencija za bezbednost saobraćaja skoro mesec dana nije izdavala uverenja za ispitivanje vozila od kako je, sada već bivšoj direktorki Jasmini Milošević, istekao mandat, prenosi RTS.

Novi v.d. direktor Duško Pešić kaže da je problem rešen i da su svi građani koji su do tog trenutka čekali dobili uverenja da mogu da registruju svoje automobile.

Svi oni koji su nakon 12. novembra kupili automobil u inostranstvu nisu mogli da ga registruju ni da ga uvezu u Srbiju, taj problem je rešen onog trenutka kada je imenovan novi direktor.

Svi građani koji su do tog trenutka čekali u periodu od tri dana, od 8. do 11. decembra, dobili su uverenja da mogu da registruju svoje automobile, od tada je registrovano oko 15.300 vozila iz uvoza.

Nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments