Vozio 193 na sat, a ograničenje 80!

       

Saobraćajna policija je u Rači zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača “golfa” koji je automobilom upravljao brzinom od 193 kilometara na čas na mestu gde je ograničenje 80.

Pripadnici saobraćajne policije u Kragujevcu zaustavili su mladića u okviru pojačane kontrole saobraćaja.

On je zbog učinjenog prekršaja nasilnička vožnja priveden sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 126.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom devet meseci.

S obzirom na to da je brzina jedan od najčešćih uzroka saobraćajnih nezgoda, saobraćajna policija apeluje na vozače da poštuju propisana ograničenja brzine kretanja i sve ostale saobraćajne propise jer na taj način čuvaju svoj i živote ostalih učesnika u saobraćaju.

Izvor: RTS

5
Komentari:

5 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
4 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Dušan Silni

Oduzimanje vozačke dozvole-trajno, sa zabranom ponovnog polaganja nekih 5 godina, a ako nakon toga opet neparavi nesto slicno oduzimanje vozila, i dozvole trajno…

Nikola

Hoćemo auto put bez limita! Hvala

Nikola

Auto put bez limita, hvala!

judge dreadd

uput na obavezan psihijatrijski pregled i trajno oduzimanje dozvole

Registrovani

Stvarno se ne ubrajam među one koji stalno osuđuju ljude na “smrtnu kaznu”, ali ova kazna definitivno nije adekvatna… Skoro 200 na sat je dovoljno za zatvorsku kaznu i trajno oduzimanje dozvole, tako umiru ljudi, nije teško biti dovoljno racionalan da čuvaš svoj i tuđe živote