Za šest meseci uhapšeno 106 osoba zbog narkotika

       
Foto: MUP

U prvoj polovini ove godine u Srbiji je uhapšeno 106 osoba zbog narkotika, a otkriveno je 15 laboratorija za sintetičku drogu, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je naglasio da je srpska policija zaplenila 24 kilograma kokaina, 12,5 kilograma marihuane, ali i ostale narkotike.

On je poručio i da je posebno ponosan na činjenicu da je Srbija učestvovala u više od 12 operacija u suzbijanju međunarodnih kriminalnih grupa.

“Zadovoljan sam kako radi naša policija, ali važna je i saradnja sa kolegama i deljenje informacija”, rekao je ministar za TV Pink.

Dodao je da takve operacije veoma često dugo traju i podsetio na odličnu saradnju srpske i nemačke policije kada je u jednoj akciji zaplenjeno više od 300 kilograma kokaina.

“Građani mogu da budu ponosni na policiju koja se trudi da pokaže da možemo da pariramo svima u Evropi po rezultatima”, zaključio je Stefanović.

Izvor: Tanjug

1
Komentari:

1 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
1 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Gang

Pogotovo građani treba da budu ponosni kad iseljavate izbeglice nasilnim putem i još bijete decu koja su došla da pomognu unesrećenim ljudima, ponosni smo na inspektore koji drže kafane, obezbeđenja, jel im to od plate ili trguju tim istim narkoticima koje zaplene, pa to su najveći razbojnici!