Zbog blokade puteva otežan rad hitnim službama

       

Hirtne Službe širom Srbije saopštile su da su zbog blokada saobraćajnica u više gradova njihove ekipe morale da traže alternativne trase kako bi odgovorili na pozive građana i nadležnih službi za pružanje hitnih lekarskih intervencija, pa im je bilo potrebno više vremena da bi se ukazala pomoć.

“Obaveštavamo javnost Srbije da nadležni u ovim službama ukazuju i da će na ovaj način biti potrebno više vremena za transport pacijenata kojima je potrebna hitna medicinska nega u nekoj od zdravstvenih ustanova” – navodi se u saopštenju službi za hitnu medicinsku pomoć.

Službe za hitnu pomoć izdale saopštenje

Službe za hitnu pomoć izdale su juče i saopštenje povodom blokada saobraćajnica u gradovima širom zemlje izazvanih protestima zbog povećanja cene goriva.

Saopštenje su potpisale hitne pomoći iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša, Lazarevca, Dom zdravlja Obrenovac, kao i zdravstveni centri iz Aranđelovca, Vranja, Negotina, Užica, Knjaževca, kao i domovi zdravlja Leskovca, Prokuplja, Kraljeva, i Novog Pazara.

Autor: nsuzivo.rs

2
Komentari:

2 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
2 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Aleksandra

Hitnim službama je put bio blokiran i pre “BLOKADA” jer im treba minimum 45minuta da izađu na teren. Ne vidim zašto im se sad odjednom žuri da stignu.

Petar

Zbog bahatih kretena koji su umislili da su vlast, cela Država i narod otežano živi….
Ovi uveli nameta više nego Turci, ali i turke smo oterali….