Više od milion aplikacija trenutno je dostupno za mobilne korisnike, a neke su i te kako pomogle u raznim sferama života. I dok su te bile veoma korisne i hvala developerima na tome, druge su u najmanju ruku bizarne. Predstavljamo neke od najčudnijih aplikacija ikada.

Drunk Dial No!

Svi još uvek na svojim mobilnim telefonima imamo one osobe koje ne bi baš valjalo pozvati nakon nekoliko čašica alkohola, naročito ne posle ponoći. Ipak, svima nam se dešavalo da to i uradimo. Kako bi se eventualno odbijanje i blamiranje sprečilo, osmišljena je aplikacija koja sakriva ovakve kontakte i do 48 sati.

Bowel Mover

Ukoliko imate problem da shvatite da vam telo šalje signale da je vreme da ispraznite bešiku, u tome vam može pomoći ova aplikacija.

Annoy-A-Teen

Ova aplikacija osmišljena je za roditelje nesnosnih tinejdžera. Naime, uz pomoć nje, telefon ispušta iritantne zvukove koje starije uho ne može da čuje.

Paranormal EMF Meter

Sledeći put kada se budete vraćali kući kada padne mrak, uz pomoć ove aplikacije lako ćete detektovati paranormalne aktivnosti oko vas. Paranormal EMF Meter služi za pronalaženje utvara, entiteta i duhova.

Haircaster

Ukoliko vam se od vlage kovdrža kosa, a to ne želite, instalirajte ovu aplikaciju. Naime, ona prati vremenske prilike, vlažnost odnosno suvoću vazduha, a meri i temperaturu, količinu padavina i predviđa da li će duvati vetar. U skladu sa tim, savetuje šta treba da radite sa svojom kosom.

Fake-An-Excuse: Hangup Now!

Ukoliko ste na nekom sastanku i ne želite da se zadržavate ili tražite izgovor da ranije završite razgovor telefonom sa nekom rođakom, iskoristite pogodnosti ove aplikacije, koja u svojoj bazi ima čak 45 realističnih izgovora za brojne životne situacije iz kojih želimo da se što pre izvučemo. Složićete se da je ova, za razliku od ostalih nabrojanih aplikacija, ipak najkorisnija na našoj listi.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments