Foto: Smartlife.Mondo.rs
Igra bi trebalo da bude puštena u prodaju tokom februara.

 

Am Develop već neko vreme razvija video igru za više igrača Rat na Kosovu 2033, koja bi sredinom februara trebalo da bude dostupna igračima širom sveta.

War at Kosovo 2033 (ime tako neobično podseća na Metro 2033, ali i prve slike) biće dvojezična igra, na albanskom i engleskom jeziku, u kojoj će avatari ratovati u različitim gradovima takozvanog Kosova, a tematika igre je rat koji se odvija u modernom vremenu – 2033. godine.

 

Kako se navodi, ova video igra će biti višesezonska, a svaka sezona će se nastavljati u novom gradu – prva sezona je u Prizrenu, druga je u Prištini, a najavljena je odmah i treća sezona, koja će se zvati Illyrian Battle.

Prema onome što se vidi iz video najave okačene na Steam platformu, na kojoj će War at Kosovo 2033 biti dostupno, grafika je onako, a zahtevnost igre neće gotovo nikog naterati da ulaže u novu mašinu.

smartlife.mondo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Filip
02/02/2022 17:04

Kuda ovo sve vodi ? Šta je sledeće? Nemam ništa protiv igre ali što smatraju sa tim Kosovom, da je bilo suđeno da da je njihovo bilo bi ali nije. Istorija je drugačije pisana. Kosovo će uvek biti srce Srbije jer su naši preci gubili glavu da bi ga sačuvali. A ne da se koje kakve IT kompanije šale na račun druge države. Mlađe generacije više poznaju igrice nego prirodu i društvo. Lepše bi bilo da naprave rešenje, kako odvići mlađu i zatucanu omladinu od računara. A pritom ih malo naučiti o lepom vaspitanju i da nauče kako se boriti… Učitaj još »

nata
02/02/2022 21:06

Super, napraviš lika Srbina i pobediš hehehe