Instagram je već nekoliko dana u velikom problemu, korisnici širom sveta, posebno oni koji imaju biznis profile sa više desetina hiljada pratilaca žale se na Tviteru i Fejsbuku

Problem se najviše manifestuje pri objavi fotografija ili video sadržaja koji posle nekoliko minuta budu obrisani iz nepoznatog razloga, nova opcija za linkovanje brednova na storiju takođe nije u funkciji na određenim profilima.

Instagram je otišao toliko daleko da su poznatim influenserima počeli da brišu profile, kod nas je prvi na udaru bio poznati Youtuber Baka Prase kome su ugašena čak tri profila.

Iako razlog za gašenje profila u većini slučajeva ne postoji, čelnici Instagram ipak još ne daju nikakva zvaniča i logična objašnjenja. Dok Twitter zajednica pod oznakom #InstagramDown i  već danima kači greške Instagrama. Mnogi već zbijaju šale sa ovom mrežom na Tviteru i Jutjubu.

Osima brisanja, danas su se pojavili problemi i sa samim kačenjem sadržaja, kao i sa tagovanjem određenih profila koje Instagram bez ikakvog razloga smatra da ne odgovaraju pravilima.

Povrh svega nalozi sa preko 50.000 pratilaca, primetili su znatno manji broj lajkova i pregleda storija, jer se isti ne prikazuju ljudima na zidu.

Nadamo se da ce čelni ljudi Instagrama brzo rešiti ove greške i da će ova popularna mreža nastaviti da radi normalno.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nenad
01/07/2019 21:18

..jaaaooooo..pa sta cemo sad..???..kako preziveti..???..sta reci..???..kakvu poruku poslati..???..hahahahah