Kradljivac moći

U Minesoti 2005. godine, Kristofer Roler tužio je iluzionistu Dejvida Koperfilda i tražio odštetu od 50 miliona dolara. Pitate se šta je bio razlog? Roler je bio ubeđen da je Koperfild Bog, a onda je, nakon nekoliko odlazaka na nastupe, smatrao da mađioničari kradu moći od Boga. Naravno, cela tužba je veoma brzo odbačena.

Loša prognoza

Ovo se svima desilo, ali nikome nije palo na pamet da zbog toga podigne tužbu. Naime, jedna Izraelka je, čuvši da će biti lepo vreme, obukla na sebe laganiju odeću. Ipak, uhvatila ju je oluja, prehladila se, nije 4 dana išla na posao i potrošila je 38 dolara na lekove. Tužila je prognostičara tražeći odštetu od hiljadu dolara. Začudo, TV stanica je pristala i isplatila ženi traženu sumu.

Smrdljive noge

Student Teunis Tenbruk izbačen je sa Univerziteta Erazmus, jer su mu se osećale noge. I to toliko, da ostali studenti, a ni profesori, nisu mogli da se koncentrišu na predavanjima. Tenbruk je odlučio da tuži instittuciju, a posle 10 godina, konačno je dobio spor.

Prestrašan Helouvin

Svake godine, na hiljade ljudi širom sveta odlazi u Universal, na poznati “Halloween Horor Night”. To je uradila i Kleanti Peters 1998. godine. Međutim, nakon posete, podigla je tužbu protiv Universal Studios, za pretrpljeni emocionalni i fizički bol, jer ju je napao čovek sa motornom testerom. Naime, u tom trenutku, maskirani čovek iskočio je ispred Kleanti, ali su se oboje okliznuli i pali. Universal je pristao na žalbu i isplatio 15 000 dolara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments