Aranžmani za 1. maj RASPRODATI – Iz agencije otkrili za naš portal na kojoj će destinaciji NOVOSAĐANI provesti praznik rada (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs

U susret Međunarodnom prazniku rada, ili Prvom maju, kontaktirali smo turističku agenciju da saznamo ovogodišnju najtraženiju ponudu Novosađana. Izbor destinacija je bogat, a skoro sve je rasprodato. Aranžmani su rezervisani od jedan do tri dana, a Italija je najtraženija

– Imamo veliku ponudu, prvenstveno gradove Evrope. Skoro sve je rasprodato, zainteresovanost je velika. U pojedinim aranžmanima, ostalo nam je po soba ili dve u ponudi. Destinacije koje su zainteresovale sugrađane su Beč, Prag, Budimpešta, Biserna jezera Austrije, Slovenija, Krakov, Pariz, Sarajevo, Italija, San Marino, Venecija, Toskana, Transilvanija, Temišvar, Ohrid, Istanbul, rafting na Tari. Rezervacije su uglavnom na jedno, dva ili tri noćenja- rekao je za NS Uživo Nebojša Stević iz “Lider Travela”.

Foto: Pexels

Navode da je najinteresantnija i najzanimljivija destinacija Novosađanima Italija. Aktuelno je bilo i Trebinje, ali i rafting Tarom.

Foto: nsuzivo.rs

– Cene zavise od aranžmana do aranžmana. Najpristupačnija ponuda bilo je putovanje u Trebinje, po ceni od 65 evra. U ponudi smo imali i aranžmane do 170 evra, to su i najskuplji. U ponudi je sve ponuđeno organizovanim autobuskim prevozom, celokupan program, doručak, vodič i fakultativni izleti sa kojima se bolje upoznate sa gradom u kojem se nalazite- naglašava naš sagovornik.

Foro: turizamusrbiji.rs

M.L.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti