Novi Sad bogatiji za DVE potpuno nove i opremljene ginekološke ordinacije! Đurić: Mi se trudimo da budemo grad bez barijera, u planu su novi projekti (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Kompanija NIS, donirala je savremenu medicinsku opremu Domu zdravlja Novi Sad, za potrebe odeljenja ginekologije. Događaju je prisustvovao gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić, zamenik generalnog direktora NIS-a, Vadim Smirnov i prim. dr. Veselin Bojat, direktor Doma zdravlja Novi Sad

– Novi Sad je ove godine postao pionir, dobili smo stomatološku stolicu za osobe sa invaliditetom. U Novom Sadu ima 40.000 osoba sa invaliditetom, mi se trudimo da budemo grad bez barijera. Ovo je korak dalje. Na jesen planiramo novi projekat, a odnosi se na oluje koje su zadesile naš grad. Krenućemo u obnovu parka. Kompanija NIS je opredelila 17 miliona dinara za razvoj školovanja – rekao je gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Zdravlje je nešto što je najvažnije. Novi Sad je najvažniji grad za naše poslovanje, ovde imamo preko 2.000 zaposlenih. Zahvalio bih Gradu Novom Sadu, što nas doživljava kao partnere u proteklih 12 godina. Ovo je samo jedan od mnogih projekata u nizu. Sa gradonačelnikom smo pričali o novim pravcima saradnje. Planiramo da sledeće godine uložimo novac u razvoj mladih, u osnovne i srednje škole. NIS će pokušati da pomogne građanima Novog Sada, da se izbore sa posledicama vremenskih nepogoda- rekao je zamenik generalnog direktora NIS-a, Vadim Smirnov.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

– Zahvalio bih se kompaniji NIS, koja je i ove godine Domu zdravlja Novi Sad, kao jednom od učesnika kojima će dodeliti ne tako mala sredstva. Na taj način pomažu u razvoju primarne zaštite. Ovo nije prvi put da kompanija NIS pokazuje društvenu odgovornost. U Domu zdravlja na Limanu, imamo dve potpuno opremnjene ginekološke ordinacije sa najsavremenijim stolovima, ultrazvučnim aparatima, CTG aparatima. Donacija je vrednosti 15 miliona dinara- rekao je prim. dr Veselin Bojat.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Ana
04.09.2023 18:25

U kom Domu zdravlja se nalazi ova ordinacija pošto sam osoba sa invaliditetom? Hvala na odgovoru.

Gost
Ana
04.09.2023 18:27

Izvinjavam se, sada sam opet pažljivije čitala i vidim da je na Limanu

Povezane vesti