NOVOSAĐANKA JE DRUŠTVENA I MODERNA Veštačka inteligencija napravila kako bi Novi Sad izgledao da je žena, a evo i šta kaže o sugrađankama (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Novosađanke su poznate po svojoj otvorenosti, društvenosti i ljubaznosti prema strancima. One su često veoma razgovorljive i vole da se druže sa ljudima. Mnoge Novosađanke su intelektualno vrlo radoznale i otvorene za nove ideje- bio je odgovor na pitanje NS Uživo postavljen ChatGPT-u

Poznata Instagram stranica “Serbian Times” objavila je fotografiju koju je napravila veštačka inteligencija, a koja prikazuje kako bi Novi Sad, kao grad, izgledao da je žena.

Naš portal pitao je ChatGPT kakve su karakterne osobine Novosađanki, a evo šta je odgovor.

-Novi Sad je poznat po svojim kulturnim događajima, festivalima i koncertima, pa se mnoge Novosađanke rado bave ovim aktivnostima. One su često vrlo živahne, zabavne i poznate po svojoj ljubavi prema kulturi, umetnosti i zabavi- stoji u odgovoru, a aplikacija dodaje:

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Novosađanke su često vrlo modne i elegantne. One vole da se oblače po poslednjoj modi i da izgledaju dobro, bilo da idu na posao, u šetnju gradom ili na večeru s prijateljima. Novosađanka je žena koja je društvena, ljubazna, radoznala, kulturna i moderna.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti