Претрага
Претрага
Close this search box.

Forbs uvrstio Novi Sad na listu destinacija koje preporučuje turistima

foto: Aleksandar Milutinović

Uz ilustraciju na kojoj se našao Hram Svetog Save, američki magazin Forbs svojim čitaocima koji vole da posete destinacije “van uobičajenih turističkih staza” preporučuje da dođu i u Srbiju koja je, kako navode, puna prirodnih izvora tople mineralne vode i može da se pohvali banjama svetske klase, koje privlače posetioce iz cele Evrope, prenosi FoNet.

Na listi preporuka nalazi se i naš grad kao destinacija koja ima bogato istorijsko nasleđe. Rame uz rame sa “Srpskom Atinom” našao se i Niš kao rodni grad rimskog cara Konstantina.

– Nijedan posetilac ne bi trebalo da propusti posetu Beogradu, jednom od najstarijih gradova Evrope, koji ne samo da je pun arheoloških iskopina, već ima i ‘živahnu scenu’ za ljubitelje hrane i pića – piše Forbs.

Turizam nije izuzet od trenutne epidemiološke situacije, pa uz ove preporuke stoji i savet da u vreme pandemije svaki turista treba da bude oprezan i da pre odlaska u inostranstvo proveri epidemiološku situaciju i preporuke američkog Centra za kontrolu zaraznih bolesti.

Nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti