Portal NS Uživo juče je zabeležio rekordan broj poseta u jednom danu. Naš sajt čitalo je više od 51.000 ljudi iz Novog Sada i okoline.

PROČITAJTE: Portalu NS Uživo dodeljena nagrada za najbolji sajt po izboru publike

Facebook stranica NS Uživo uskoro slavi 3 godine postojanja, a za to vreme postali smo izvor dnevnih informacija za više od 104.000 pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

27. novembra prošle godine, sa radom je počeo i istoimeni informativni portal, čija se redakcija svakodnevno trudi da čitaocima prenese sva dešavanja na teritoriji Novog Sada. Pored lokalnih tema, na našem portalu možete pronaći i vesti iz Vojvodine, Srbije i regiona, korisne informacije iz života, zabave i tehnologije.

Za nepunih 6 meseci, na našem portalu zabeleženo je više od 2 miliona poseta, a mart mesec slovi za najuspešniji u našem radu sa preko 487.000 poseta.

NS Uživo: Mobilna aplikacija

U bliskoj budućnosti portal planira da predstavi i mobilne aplikacije, koje će povećati brzinu širenja vašnih informacija u gradu. Od korisnih vesti o stanju saobraćaja, preko svih vanrednih dešavanja, notifikacije aplikacija omogućiće našim čitaocima da uvek budu u toku sa relevantnim događajima.

NS Uživo: Facebook Chat Bot

Naši pratioci narednih dana moćiće da se prijave i na NS Uživo Chat Bot, koji će sve registrovane korisnike, putem poruke na Facebook socijalnoj mreži, izveštavati o najbitnijim informacijama.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments