Претрага
Претрага
Close this search box.

SAMOŽIVO: Bahata vozačica automobila blokirala pešačku stazu!

Danas oko 13 časova, u našu redakciju stiglo je više primedbi od sugrađana koji su se zadesili u Jevrejskoj ulici.

Vozačica crvenog Audija A3, svojim automobilom se parkirala preprečivši pešačku i biciklističku stazu. Zbog obližnjih radova, ali i činjenice da su staze u ovoj ulici inače vrlo uske, pešaci i biciklisti gotovo da nisu mogli da zaobiđu nepropisno parkirano vozilo.

Na zahtev jednog od prolaznika da pomeri svoj automobil, žena je odgovorila da se vraća za pet minuta, te da i mnogi biciklisti voze putem koji je namenjen za motorna vozila, pa može i ona da stane na njihovu stazu.

Apelujemo na sve vozače, da imaju na umu i druge učesnike u saobraćaju. Pešačke staze, između ostalog, koriste stari, majke sa decom u kolicima, ali i osobe sa invaliditetom.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Mare
23.10.2019 16:49

Pa sto niste napravili garaže i normalna parkirališta umesto što klepili pare od ‘investitora’ da na njihovim mestima sagrade neku zgradurinu.

Gost
padobranac
23.10.2019 18:04

Takve lako naucis pameti jednim srafcigerom…da li po haubi i vratima ili u gumamo to je vec stvar rezije 🙂

Gost
Dušan Stefanović
24.10.2019 16:18

Uvodne napomene Odbor za standardizaciju srpskog jezika je do sada raspravljao i zvanično reagovao na pitanja koja su se odnosila na nazive zanimanja ženskih osoba – odluka br. 57: Kako imenovati zanimanja i titule ženskih osoba (Spisi Odbora za standardizaciju, X, 2008, s. 98–104). O tome postoje pojedinačni prilozi srpskih lingvista (Kovačević, Klajn, Bugarski, S. Savić i dr.). Ovom prilikom ističe se potreba za preciznijom preporukom i stavovima kako bi se izbegla banalizacija jezičke teorije – da se zbog prisustva ili odsustva neke gramatičke kategorije može zaključiti o prisustvu ili odsustvu neke ravnopravnosti ili diskriminacije u jeziku. Obrazloženje 1. Pogled… Učitaj još »

Povezane vesti