Претрага
Претрага
Close this search box.

SAZNAJEMO: Ovi brendovi mogli bi se naći u TC Promenada

Tržni centar Promenada, investitora NEPI, prostiraće se na 150.000 metara kvadratnih i zaposliće približno 1500 ljudi.  Donosimo Vam spisak mogućih zakupaca u ovom centru.

Prema pisanju sajta Property-forum.eu u Promenadi će se nalaziti poznati modni brendovi kao što su Convers, Calvin Clein, Diesel, Levis, Replay, Aldo, Lacoste, Superdry, Timberland, kao i brendovi sportske opreme Nike, Adidas, Sportvision i Under Armor

Promo

Kako navodi izvor našeg portala, pored brendova najavljenih na tom sajtu, u ovom centru mogli bi se naći i brendovi iz Inditex grupe (Zara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius) kao i radnje koje su već poznate Novosađanima: Esprite, Springfield, Koton, CCC, te marke koje svoje radnje uskoro otvaraju i u TC Big, a to su Sinsay i Reserved

Megamarket na 3000 kvadrata.

U ovom centru nalaziće se veliki mega market, a kako piše Property-Forum to bi mogao biti Univerexport. Još uvek nije poznato da li bi Univerexport ukoliko uđe u Promenadu, zatvorio svoj objekat na Spensu koji sada radi 24 sata.

Bioskop, restorani, kuglana

Bioskopi su nezaobilazna stvar u modernim tržnim centrima pa će tako i Promenada, a prema prvim informacijama zakupac bi mogao biti Cinneplex pod čijim okriljem već funkcioniše bioskop Arena u centru grada.

Restorani odnosno “Foodcourt” prostiraće se na preko 1400 kvadrata. Tu se mogu očekivati poznati lanci kao što su KFC, Mc Donalds i drugi, ali niko od njih još uvek nije potvrdio otvaranje svog obejkta.

Kako smo ranije najavili Starbucks bi svoju prvu kafeteriju u Srbiji mogao da otvori baš u Promenadi. Svoje prisustvo najavili su i neki od poznatih novosadskih ugostiteljskih imena.

Prema rečima našeg izvora koji je upućen u planove, centar bi trebao da poseduje i kuglanu i teniske terene.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Pera deformera
21.05.2018 22:40

Starback, odlicno da cemo moci piti naj-mediokritet kafu na planeti, kao sav normalan svet

Gost
Mira
24.05.2018 14:30

Orsay ce biti.

Gost
Tamara
04.09.2018 14:51

hoce biti victoria secret???

Gost
Tamara
04.09.2018 14:51

Hoce li biti Victoria Secret???

Gost
Beli
16.09.2018 13:58
Odgovori  Tamara

Pa kako da nece…

Povezane vesti