Претрага
Претрага
Close this search box.

Advokatska komora Vojvodine uručila donaciju za paketiće Svratištu za decu ulice

Advokatska komora Vojvodine, uručila je danas svratištu za decu ulice stvari prikupljene u humanitarnoj akciji koju su organizovali novosadski advokati.

Ogranak Novi Sad, uručio je poklone u vidu garderobe, sredstava za higijenu, igračaka i slatkiša. Akcija je bila organizovana od 13. do 26. novembra.

“Prikupljena je zaista velika količina s obzirom na kratak period tokom kojeg smo alarmirali naše članstvo, ali i klijente koje zastupamo. Akcija je bila spontana, a usledila je nakon prošlomesečne akcije dobrovoljnog davanja krvi kada smo slatkiše obezbeđene za davaoce prosledili u Svratište. Naša je želja bila da pomognemo ovoj ustanovi kako bi što spremnije dočekala predstojeće novogodišnje i božićne praznike i obezbedila paketiće deci koja ovde borave”, rekla je u ime donatora advokat Ivana Belić.

Advokatska komora Vojvodine, ogranak Novi Sad, nastaviće sa humanitarnim aktivnostima i u narednom periodu, a 7. decembra planirana je humanitarna žurka na kojoj će se prikupljati sredstva za bolesnog kolegu, kao i za Dečiju bolnicu

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti