Povodom incidenta koji se dogodio danas u Čelarevu ispred pivare Carlsberg, oglasila se i kompanija Carlsberg Srbija.

Kompanija Carlsberg Srbija, sa ciljem tačnog informisanja javnosti o curenju fosforne kiseline iz kamiona eksternog partnera ispred samog ulaza u pivaru u Čelarevu danas oko 16h, želi da naglasi da su odgovorna lica kompanije po internoj proceduri odmah preduzela sve bezbednosne mere i obavestila nadležnu vatrogasnu službu i policiju, koje su ubrzo došle na lice mesta i krenule sa sanacijom.

Sanacija je brzo završena, nije bilo opasnosti

Sanacija je završena nešto pre 20 časova, a nakon što su nadležne službe ustanovile da je stanje potpuno bezbedno i da nema nikakvih štetnih posledica po stanovništvo Čelareva, ulica u kojoj se incident dogodio ponovo je otvorena.

Prilikom incidenta nije bilo povređenih niti je  bilo ko od zaposlenih ili stanovnika Čelareva bio izložen opasnosti.

Briga o životnoj sredini jedan je od prioriteta kompanije Carlsberg Srbija, što ujedno predstavlja i deo dugogodišnje poslovne politike  koja ima za cilj da proizvodnju piva dovede na nivo koji nimalo ne  utiče na životnu sredinu. Upravo zato, kontinuirano ulažemo u postrojenja koja doprinose odrzivom poslovanju, kao jednom od osnovnih načela poslovanja naše kompanije u celom svetu”–  Stoji u izjavi kompanije Carlsberg Srbija

Autor: nsuzivo.rs/Carlsberg Srbija

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments