Pedagog OŠ “Vuk Karadžić” iz Bača G. J. prijavila je da je od učiteljica iz škole dobila informaciju da je beli kombi nepoznate marke, modela i registarskih oznaka, neutvrđenog dana, bio parkiran ispred OŠ “Mileta Protić” u Tovariševu, i da su dva muškarca učenike mamili čokoladicama, prenosi Dnevnik.

Jedan učenik je, navodno, pošao da uđe, ali su reagovali stariji prolaznici, a muškarci su se udaljili.

Utvrđeno da je L. S. iz Bača, na Vajber grupi roditelja učenika škole objavila da je saznala za navodni događaj preko oca dečaka koji je pošao ka kombiju. L. S. je potom izjavila da joj je to rekla komšinica S. M, koja radi s ocem dečaka.

U razgovoru obavljenom sa S. M., policija je utvrdila da je reč o ocu đaka K. M. iz Tovariševa, K. J. Rekla je da joj je K. J. izjavio da ga je sin slagao o gore navedenom, odnosno da je izmislio priču o “belom kombiju i nepoznatim muškarcima koji učenike mame čokoladicama”.

Direktor policije Vladimir Rebić predočio je prekjuče da je za 15 dana ovog meseca bilo čak 14 lažnih prijava o otimicama dece. Iz Uprave policije upozorili su na to da se na društvenim mrežama objavljuju brojne neproverene i netačne uznemirujuće informacije o navodnim pokušajima otmice dece, a koji im uopšte nisu prijavljeni. S. H.

Izvor: Dnevnik

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments