Sledeće nedelje počinju radovi na potezu Banstol – Hotel Norcev?

       

Kako portal NS Uživo nezvanično saznaje, u toku sledeće nedelje trebalo bi da počnu radovi na asfaltiranju puta između Banstola i hotela Norcev.

Prema nezveničnim informacijama do kojih je došla naša redakcija, rok za realizaciju radova je 170 kalendarskih dana, od datuma početka radova.

Ovaj potez naročito je postao prometan u poslednjih par meseci, usled radova na asfaltiranju i proširenju puta od Sremskih Karlovaca, preko Banstola i Čortanovačke raskrsnice, prema Inđiji.

Potez Banstol – Hotel Norcev, često koriste vikendaši i lokalno stanovništvo, naročito oni koji posećuju ili žive u okolini Velike Remete.

Put je godinama bio u izuzetno lošem stanju, iako je vrlo frekventan, uzimajući u obzir da je deo rute koja spaja Iriški venac i Banstol.

Međutim, meštani strahuju da će mnogi voziti brzinama koje su neprikladne i potencijalno opasne po druge učesnike u saobraćaju, a naročito po životinje koje se svakodnevno slobodno kreću kroz ovaj deo nacionalnog parka.

Prema njihovim tvrdnjama, problem neprikladnih brzina prisutan je i sada, a meštani veruju da bi bolji uslovi samo povećali broj onih koji voze iznad ograničenja. Oni veruju da bi redovna kontrola brzine od strane saobraćajne policije, rešila problem nesavesnih vozača.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments