(VIDEO) HUMANITARNA MANIFESTACIJA ZA GINISA: Obaranje Ginisovog rekorda u pečenju palačinki i pomoć deci

       

Udruženje Multiart u saradnji sa sportskim centrom Drago Jovović iz Vrbasa 05. maja organizuje manifestaciju “Chefs for life”.

Ideja cele manifestacije je da se podigne svest o deci koja su zavisna od roditelja, koja nažalost nisu samostalna. Oragnizatori žele da daju nesebičan dopinos kao profesionalci i neko ko nema granice i skrivene namere, te smatraju da ta deca mogu da budu ravnopravni deo socijalnog života i da imaju potpuno pravo na socijani život kao i svi ostali.

Oragnizatori će uz pomoć mališana i dobrih ljudi pokušati da obore GINISOV REKORD, koji su postavile njihove kolege u Sarajevu i da ispeku više od 14.180 palačinki za vremenski period od 8 časova.

Takođe u toku dana će biti pripremana tradicionalna hrana i svi prisutni će biti u mogucnosti da budu posluženi.

Biće organizovani razni programi za decu, mini pozorišta, igre, muzika, druženje dece sa policajcima itd.

Sva preostala hrana će biti donirana, gerontološkim centrima i javnim kuhinjama. Najavljen je i dolazak nekoliko sličnih udruženja sa decom iz cele Srbije.

Manifestacija se održava 5. Maja 2019. u Vrbasu na platou male sale CFK Drago Jovović.

Gosti i veliki prijatelji manifestacije su Ljubica Komlenić internacionalni kuvar visokog renomea u Italiji i Srbiji, Pakleni kuvar Jovica Jovićić, vitez kuvarstva Miloš Jovanović kao i mnogo drugi kuvari iz regiona.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: