Vozač BMW M.S. koji je u ponedeljak oko 19 časova u Staroj Pazovi pretukao Miša Očovaja (73) na biciklu, uhapšen je jutros, javlja Blic. 

Podsetimo, on je juče posle objavljenog snimka, izjavio sledeće: “Reagovao sam u afektu i žao mi je, devojka mi je javila da je starac na biciklu vređa i dobacuje joj pogrdne reči.”

On je dodao da nema razloga da se krije i da mu je žao zbog svega jer je odreagovao u afektu kada je pretukao Miša Očovaja (73) iz Stare Pazove.

”Moja devojka, koja je dijabetičar, otišla je da trči. U jednom trenutku me je zvala i rekla da za njom ide deda na biciklu, da je naziva kurvom, preti joj i psuje je. Sva uplakana me je zvala i rekla mi šta se desilo. Bio sam potpuno van sebe, pa sam seo u kola i otišao tamo”, priča Stevanović.

On dodaje da je ubrzo sreo starca i da mu je pao mrak na oči kad ga je video.

”Bio sam besan kao ris. Setio sam se i majke, koja je pre dve godine imala neprijatnost, kada su dvojica stala kolima i terala je da uđe. Jedva se bila izvukla, a i dan-danas doživljava stres”, kaže Stevanović.

On ističe da je, kada je seo u automobil, pozvao Hitnu pomoć i sam otišao u policijsku stanicu.

”Kriv sam, priznajem, i mnogo se kajem. Da mogu da vratim vreme, drugačije bih reagovao. Imam majku, sestru i devojku i iskreno se nadam da nijedna devojka neće doživeti strah koji je moja devojka imala”, iskren je Stevanović, koji do sada nije imao nijedan prekršaj niti bilo kakve policijske prijave.

Incident se dogodio u ponedeljak oko 19 sati u Šafarikovoj ulici u Staroj Pazovi. Na snimku do kog je došao Blic vidi se kako Očovaju, koji vozi bicikl, prilazi mladić koji je izašao iz plavog BMW. On prilazi dekici i sa dva snažna udarca u glavu ga obara s bicikla. Potom odlazi do automobila, ali se brzo vraća da vidi u kakvom je stanju starac koji je ležao na putu bez svesti. Potom je mladić sklonio bicikl s puta i ubrzo se s devojkom odvezao kolima, ostavivši nesrećnog Očovaja da leži nasred puta.

Iako je prošlo nekoliko automobila, niko se nije zaustavio da pomogne starcu dok nije došla Hitna pomoć, koja je Očovaja odvezla do bolnice.

Izvor: Blic

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Gradjanin St. Pazove
31/05/2018 12:01

Mediji kad ti se us**u u zivot to niko ne moze. Ok, decko je sj**ao stvar i pogresio je, ali noko ne vodinpricu iza. Verujem da bi 90% ljudi ovako reagovalo. Decka locno poznajem. Nikada nije imao problem sa zakonom. Sa ljudske strane, nie trebao tako da reaguje, ali sa zakonske onnjenodgovarao i za to dobio prekrsajnu prijavu sto i sledi. Zatvoren je na pravdi Boga jer se digla frka medijska. Takodje znam i ovog cicu koji je teski provokator, plos koji je izbo svog oca nozem, alkoholicar kojinpije vino, rakiju i pibonodjednom cim ustane. Pogresio je al ne treba… Učitaj još »