(VIDEO) SVAĐA NA BLOKADAMA: Demonstranti ne žele da puste čoveka sa bolesnim detetom

       

Grupa građana blokirala je danas bez najave naplatnu stanicu u Inđiji, čime su izazvali revolt drugih građana.

Večeras je došlo i do manjeg incidenta jer okupljeni nisu želeli da puste čoveka sa detetom  koje se vraćalo sa operacije da prođe kroz blokadu.

Srećom nije došlo do fizičkog kontakta.

Autor: nsuzivo.rs

9
Komentari:

6 Komentara
3 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
9 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Ej jo

Namesteno od strane sns…

Obican_smrtnik

Ubijao bih boga u njima. Ne znaju ni zasto protestuju! I to se ne radi tako uopste! To je sramota naseg drustva i zbog takvih bih ja dizao na 200 dinara po litri. I ja sam vozac i slazem se da je skupo gorivo, ali se mora glava i tudji zivot cuvati! Kada se protestuje, treba da se remete drzavni sluzbenici, da se njihov posao usporava i remeti, da se oni nerviraju i da ih tako narod natera da smanje cene. Zasto, prosto, niko ne plati informatiku ili struju? Mogu da izbace stotine hiljada ljudi iz NJIHOVIH kuca i stanova?… Učitaj još »

Jana

Slažem se u potpunosti.

Nestalo mi goriva

Demantujemo ovu vest! Čovek i njegova porodica,pušteni su da prođu posle 15 minuta čim se rasčistio kolaps i ukazala prilika za to. Inđinčani su tokom današnje blokade puta propuštali svaki automobil u kojem je bilo dete,ljude koji su se izjasnili da su krenuli u hitnu pomoć DZ Inđija kao i kola hitne pomoći pa čak i autobus koji pripada banji Stari Slankamen.Naravno za sve postoje dokazi u vidu snimaka i slika.

Mika Mikic

Vracali se sa operacije u nedelju u pola 9?!

Srbija

Sram vas bilo. Idite u Beograd pa blokirajte vladu a ne nas koji moramo na posao ili u bolnicu.

Aca

vidi ovog ajvana bez garderobe

RashaNS

Slepac

Dragan

Pa prvo bi da smo normalna drzava zbog toga dobio kaznu. Kako mozes bez majice da budes na javnom mestu? Idi u bilo koju civilizovanu drzavu i skini majicu i setaj se, pa ces da vidis koliko ces kaznu da dobijes. Drugo, oni ovim protestom ugrozavaju pravo na slobodu kretanja i pravo na rad! To su univerzalna prava svakog coveka. Protesti za cenu goriva DA, ali nacin na koji se ovo radi je katastrofalan. Metod je politicki, ucenjivacki i savetovan od nekog, to je ocigledno. Ja sa drugarima ne mogu spontano da se dogovorim da odem na fudbal, a ne… Učitaj još »