(VIDEO) UZNEMIRUJUĆE: Deca mučila mačku pa je bacila psima

       

Još jedan snimak nasilja koji se pojavio na društvenim mrežama uznemirio je javnost u Srbiji.

Posebno je zapanjujuće to što su glavni akteri maloletnici, a na uznemirujućem snimku vidi se kako se nekoliko dečaka od oko 12 godina, navodi se u opisu snimka, zabavljaju bacajući mače agresivnim psima i sve to snimaju.

U opisu snimka navodi se da se grupa vršnjaka ludo zabavlja ubijanjem mačeta.

Naročito je zabrinjavajuće to što učenicima osnovne škole maltretiranje nemoćne životinje predstavlja zabavu, pa se nisu trgli ni kasnije, kada su nastavili da snimaju bespomoćno i povređeno mače koje leži u krvi.

Brojni korisnici društvenih mreža osudili su ovakav čin i postavili pitanja šta rade roditelji koji ne vaspitavaju adekvatno svoju decu.

View this post on Instagram

!!!!UPOZORENJE!!!! JEZIV SNIMAK!!!! Ovo je mesto Sremski Jarak i na snimku je dečak N.A. od 12 godina. Oko njega je grupa vršnjaka i ludo se zabavljaju ubijanjem ove male mace. Da država radi šta treba da radi Levijatan ne bi morao da postoji te bi i roditelji bili kažnjeni a budući mali zlikovac bi ušao u sistem koji bi ga vaspitao/prevaspitao. Kažu da Bog voli više jednog pokajnika nego 99 pravednika. Mi se bojimo da pored ovakvog sistema i ovakvih roditelja nema ni pokajnika a još manje pravednika. Vaspitavajte svoju decu jer ovo su sve male Steve P. u povoju. Ako već ne brinite o životinjama što vam deca ubijaju brinite o tome što će vam ta ista deca truliti po zatvorima !!! #levijatan #pokretlevijatan

A post shared by Fondacija Pokret Levijatan (@levijatanudruzenje) on

Autor: Pink.rs

7
Komentari:

5 Komentara
2 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
7 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Minge

Mala go*na, znaju da u ovoj truloj državi ne mogu da robijaju , pa se tako ponašaju. Danas maltretiraju mače, sutra će čoveka. Batina je iz Raja izašla , treba to redovno gaziti kod kuće, jer mator konj se ne uči da ore ….

Novosadjanin

Ne volim ni macke ni kerove, al ova deca su zrela za popravni dom, zajedno sa roditeljima

djangoriva

ma ti si kreten isto

Aleksa

Srpska sramota! Roditelje kazniti to je sve od kucnog vaspitanja krenulo!

Goran

Nažalost nije od kućnog vaspitanja. Niko decu ne vaspitava i ne uči to da rade. Od svojih roditelja to nisu niti videli niti naučili. Ali jesu videli i naučili, na televiziji, na internetu, u novinama i u video igrama. A zakon koji si doneli naši vladari im dopušta da rade svašta bez kazne.

LeviSmetaju

Samo čekamo LevoSmetal… ovaj LeveJatane da na nasilje odgovore još većim nasiljem…

Dund

govna jedna treba ih sve pobiti