(VIDEO) UZNEMIRUJUĆE: Deca mučila mačku pa je bacila psima

       

Još jedan snimak nasilja koji se pojavio na društvenim mrežama uznemirio je javnost u Srbiji.

Posebno je zapanjujuće to što su glavni akteri maloletnici, a na uznemirujućem snimku vidi se kako se nekoliko dečaka od oko 12 godina, navodi se u opisu snimka, zabavljaju bacajući mače agresivnim psima i sve to snimaju.

U opisu snimka navodi se da se grupa vršnjaka ludo zabavlja ubijanjem mačeta.

Naročito je zabrinjavajuće to što učenicima osnovne škole maltretiranje nemoćne životinje predstavlja zabavu, pa se nisu trgli ni kasnije, kada su nastavili da snimaju bespomoćno i povređeno mače koje leži u krvi.

Brojni korisnici društvenih mreža osudili su ovakav čin i postavili pitanja šta rade roditelji koji ne vaspitavaju adekvatno svoju decu.

View this post on Instagram

!!!!UPOZORENJE!!!! JEZIV SNIMAK!!!! Ovo je mesto Sremski Jarak i na snimku je dečak N.A. od 12 godina. Oko njega je grupa vršnjaka i ludo se zabavljaju ubijanjem ove male mace. Da država radi šta treba da radi Levijatan ne bi morao da postoji te bi i roditelji bili kažnjeni a budući mali zlikovac bi ušao u sistem koji bi ga vaspitao/prevaspitao. Kažu da Bog voli više jednog pokajnika nego 99 pravednika. Mi se bojimo da pored ovakvog sistema i ovakvih roditelja nema ni pokajnika a još manje pravednika. Vaspitavajte svoju decu jer ovo su sve male Steve P. u povoju. Ako već ne brinite o životinjama što vam deca ubijaju brinite o tome što će vam ta ista deca truliti po zatvorima !!! #levijatan #pokretlevijatan

A post shared by Fondacija Pokret Levijatan (@levijatanudruzenje) on

Autor: Pink.rs

7 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Minge
28/09/2018 17:13

Mala go*na, znaju da u ovoj truloj državi ne mogu da robijaju , pa se tako ponašaju. Danas maltretiraju mače, sutra će čoveka. Batina je iz Raja izašla , treba to redovno gaziti kod kuće, jer mator konj se ne uči da ore ….

Novosadjanin
28/09/2018 17:19

Ne volim ni macke ni kerove, al ova deca su zrela za popravni dom, zajedno sa roditeljima

djangoriva
29/09/2018 09:02
Reply to  Novosadjanin

ma ti si kreten isto

Aleksa
28/09/2018 19:37

Srpska sramota! Roditelje kazniti to je sve od kucnog vaspitanja krenulo!

Goran
11/10/2018 22:37
Reply to  Aleksa

Нажалост није од кућног васпитања. Нико децу не васпитава и не учи то да раде. Од својих родитеља то нису нити видели нити научили. Али јесу видели и научили, на телевизији, на интернету, у новинама и у видео играма. А закон који си донели наши владари им допушта да раде свашта без казне.

ЛевиСметају
28/09/2018 21:40

Само чекамо ЛевоСметал… овај ЛевеЈатане да на насиље одговоре још већим насиљем…

Dund
29/09/2018 16:30

govna jedna treba ih sve pobiti