8. MARTA SLAVIMO ONO ŠTO JESMO – ŽENE!

       

Žene se na ovaj datum, koji nam se bliži, okreću oko sebe i posebno uvažavaju međusobno, dok se muškarci sa nestrpljenjem pripremaju i strepe hoće li nam se njihov poklon dopasti i da li će nadmašiti sebe u odnosu na prethodnu godinu.

Sigurni smo da već imate na umu koga biste obradovali tog dana, poklonili pažnju, možda Vašoj majci, sestri, prijateljici, koleginici. Sigurni smo da ima toliko njih koje se nalaze zaslužno visoko na toj listi. Mi imamo dobre vesti za vas. 8.mart je postao komercijalni praznik za koji se sve velike kompanije, mali proizvodjači pa čak i lokalni prodavci cveća trude da daju moćne popuste namenjene baš kupovini poklona za žene.

Kao alternativu za materijalne poklone, uvek je tu i onaj najvredniji poklon – vaše vreme ili nešto napravljeno vašim rukama. Za šta god od navedenog da se odlučite nećete pogrešiti jer se ipak na kraju dana zna šta su prave vrednosti. Pripremili smo za vas nekoliko predloga za kupovinu i pravljenje poklona za vašu dragu žensku osobu.

Tragajući za savršenim poklonom pronašli smo ove personalizovane čokoladice koje će svakako biti primećen poklon u moru bezličnih buketa. Njih smo spazili na instagram stranici “partydekoracija”.

U “Laguna” knjižarama možete pronaći idealan naslov za ovu priliku, raspitali smo se i saznali da je redovna cena ove knjige 799,00 dinara dok je sa članskim popustom možete kupiti po nešto više od 500 dinara.

Napraviti personalizovanu šolju sa imenom ili nekom porukom ljubavi, svakako spada u povoljne a vrlo atraktivne poklone. Evo nekih ideja:

Duručak, večera ili jednostavno kafa sa porukom ljubavi su proveren način da obradujete vašu mamu,baku, devojku ili vama dragu žensku osobu koja će to znati da ceni.

Mi smo Vam odali tajne na koji način možete proslaviti ovaj za sve nas važan datum, na Vama je samo da uživate i budete ponosne što pripadate ženskom polu i što ste voljene. Vi muškarci da budete počastovani i zahvalni svojim damama i što ste u mogućnosti da baš vi imate tu moć da im izmamite osmeh na lice.

Autor: Jovana Filipović

Komentari: