Segment posvećen automobilima pod nazivom “Auto Start” konačno je stigao na naš portal. Naravno, ovu temu kao i sve druge, obradićemo iz novosadskog ugla. Pa da pređemo na stvar…

Gotovo je nemoguće odrasti u Novom Sadu i njegovoj bližoj okolini, a pri tome ostati imun na adrenalinski poziv Mišeluka, sajamske ekskluzive, kao i razne klubove koji okupljaju mnogobrojne ljubitelje automobilskih brendova.

Svojevremeno smo na našem Instagram profilu organizovali anketu, u želji da saznamo u kojoj meri vas interesuje tema automobilizma. Rezultati su potvrdili prognozirano: Više od 70% učesnika odgovorili su da ih ova tema itekako zanima, te da bi voleli da u vidu segmenta na portalu NS Uživo pišemo o njoj.

Ekskluzive

U okviru Auto Starta pisaćemo o novim modelima svih proizvođača koji su prisutni na našem tržištu. Potrudićemo se da dočaramo aktuelnu ponudu novosadskih salona automobila.

Takođe, revnosno ćemo pratiti svetske premijere i najave, sve u želji da prvi saznate o vozilima koja će u bliskoj budućnosti biti česta pojava na našim ulicama.

Polovnjaci

Ponuda i potražnja polovnih automobila u Novom Sadu je zaista velika. Bez obzira na cenovni rang, polovnjaci su uvek aktuelni. Zato ćemo ovom delu segmenta, pristupiti sa posebnom pažnjom. Biraćemo, voziti i pisati o automobilima koji su traženi među našim sugrađanima. Zavirićemo u parking najpoznatijih autoplaceva, u oglase Novosađana i preneti vam naša iskustva.

Jedinstveni

Neki automobili su jednostavno unikatni. Za njihov status zaslužni su vlasnici, koji su svojim trudom, vremenom i novcem ostavili lični pečat na svoje četvorotočkaše. Upravo su ti automobili redovna tema neobaveznih razgovora među mnogim Novosađanima. Naš grad pun je takvih primeraka, priča o pasioniranim vozačima i njihovim automobilima.

Jangtajmeri & Oldtajmeri

Pojedina vozila već uživaju kolekcionarski status. Neka druga, iz nekih drugih vremena, uskoro će to postati. Prenosimo vam njihove priče…

Klubovi, skupovi, takmičenja

Više različitih klubova automobila prisutno je u našem gradu. Jedni su formirani oko ljubavi prema određenom proizvođaču ili modelu, dok su drugi organizovani oko ideje razmene iskustva i druženja bez obzira koji znak krasi haubu ljubimaca njihovih članova. U svakom slučaju dobra energija je zagarantovana, a naša je misija da bolje upoznate rad ovih udruženja, njihove aktivnosti i planove.

Nemoguće je govoriti o automobilskoj sceni u Novom Sadu, a ne spomenuti trke na Mišeluku. Najave, utisci, rezultati samo su neke od informacije o kojima ćemo pisati.

Priča je zaista puno, a naša namera je da svako pronađe svoje polje interesovanja u tekstovima koje ćemo u buduće objavljivati. Bez obzira da li ste u potrazi za pričom o “onom” automobilu iz grada, ili vas samo interesuju korisni saveti i novine u zakonu, Auto Start je novo mesto za vaše informisanje.

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Anonimus
02/07/2019 02:06

Jedna preporuka, navedite gde postoje kamere i da li salju kazne za brzinu.
Posto se nedavno pojavila informacija da su kamere na mostu slobode pustene u rad i da salju kazne za prekoracenje brzine. Izvestaj tog tipa bi bio vrlo koristan i pracen od strane vozaca ^^