Bivša asistentkinja Maraje Keri tužila pevačicinu menadžerku: “Urinirala je po meni”

       
Foto: Pixsell

Fizičko i psihičko nasilje nekoliko puta dogodilo se i dok je Maraja gledala, ali nije reagovala i pravila se da je to normalno. 

Asistentkinja Lianu Šaknazarian predala je tužbu u kojoj navodi da je bivša menadžerka pevačice Maraje Keri, Stela Buločinkov, bila nasilna prema njoj i ponašala se rasistički, piše Daily Mail.

Američki mediji prenose, kako je bivša menadžerka Stela ostatku osoblja pokazivala i grudi, ispitivala ih da li njeni intimni delovi smrde i urinirala po njima. Jezive detalje otkrila je njena nećakinja Zarinu Burbacki i traži odštetu od 155 miliona dolara. Ovo nije prvi put da su se Stela i Zarina našle pred sudom.

Stela je nedavno tužila Zarinu da je ona kriva za loš odnos između pevačice i nje, pa dodala kako je Zarina potkradala. Nećakinja je sve tvrdnje negirala.

Ali, drami nema kraja! Sve se to izdogađalo samo nekoliko sati nakon što je Maraja tužila Lianu zbog nedozvoljenog snimanja u kući i trošenja para sa njen kartice na garderobu! Kako će se drama završiti, ostaje da sačekamo.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments