Foto: The Jakarta Post

Vizažistkinja slavnih Ariel Tejada otkrila je sve bjuti trikove pevačice i glumice Dženifer Lopez.

“Kada pogledam u J.Lo, prvo što mi padne na pamet su seksepil, samopouzdanje i mladalački izgled, a sve to dolazi od činjenice da joj je koža zaista lepa. Prva stvar koju morate da izbegavate u nezi kože je da šminku ne skidate vlažnim maramicama. Poželjno je investirati u dobar proizvod za čišćenje, a potom u piling koji ćete raditi nekoliko puta nedeljno kako bi uklonili višak mrtve kože i lice održavali čistim. Sve u svemu, najbitnije je da koristite dobar proizvod za čišćenje lica i hidratantnu kremu”, otkrila je Ariel.

“Najveća greška koju žene rade kod nanošenja šminke je to što koriste mnogo pudera. Naime, potrebno je koristiti laganu podlogu kako bi se sjaj kože koju ste prethodno pripremili video kroz nju. Zato na fotografijama koža izgleda lepo i prirodno.”

“Ljudi često izbegavaju puder u kamenu jer misle da će im koža izgledati prirodnije bez njega. Međutim, upravo on može biti odlično rešenje za uklanjanje viška masnoće s lica, posebno na T-zoni. Na drugim delovima lica možete koristiti prozirni puder i dodati malo bronzera za sjaj.”

“Izbegavajte korišćenje iluminatora na nepravilnostima na koži lica (poput bubuljica) jer ta mesta treba da budu što manje naglašena kako pažnja ne bi bila usmerena na njih. Mnoge žene misle kako će nanošenjem više slojeva pudera učiniti da nepravilnosti nestanu pa samo dobiju suprotan efekt. Dovoljno je samo malo korektora.”

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments