Britanski reditelj tražio od prijatelja na društvenim mrežama da mu opišu njihove susrete sa poznatim zvezdama

       
Foto: Finance Blvd

Reditelj Majkl Segalov napisao je na Tviteru da mu je Hju Granta isplazio jezik kada ga je sreo u Liverpulu, pa je od pratilaca zatražio da mu napišu njihova iskustva sa poznatim osobama.

Jedan korisnik je otkrio kako je Morgana Frimena pomešao sa porodičnim prijateljem.

“Zamenio sam Morgana Frimena za prijatelja mojih roditelja kada mi je rekao ‘Zdravo’ dok smo čekali u redu u banci. Proveo sam 10 minuta govoreći mu o zdravlju svoje majke. Bio je angažovan i šarmantan. Kada me blagajnik pitao kako ga poznajem, okrenuo sam se u šoku, a on se nasmešio i namignuo”.

“Ostavio sam svoje sunčane naočare na stolu pored bazena na karipskom odmaralištu 80-ih. Lajza Mineli je s prijateljima sela misleći da je sto slobodan. Ona je zatim stavila moje naočare i svi su se smejali. Zatim su otišli. Lajza Mineli mi je ukrala sunčane naočare”, komentarisao je još jedan korisnik Tvitera.

“Kada sam bio dete, tata me odveo na govor Muhameda Alija. Bili smo jedini belci tamo. Ali se rukovao sa mnom i rekao da je lepo videti malog belog dečaka tu. Nikada to nisam zaboravio”, priča je još jednog korisnika.

“Moj prijatelj je bio producent predstave u kojoj je glumio Robin Vilijams i imao sam priliku da provedem dan s njim na setu. Bio je prva osoba tamo (iako mu je radno vreme počinjalo tek kasnije), pozdravio je svakog člana ekipe, i ponašao se prema meni kao da sam mu dugogodišnji prijatelj iako sam bio ‘civil’ kojeg je tek upoznao” napisao je još jedan pratilac ovog reditelja.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments