Četiri horoskopska znaka koja najviše mogu da usreće ženu

       

Kad je reč o ljubavi, često proverimo „šta je on u horoskopu“. Ako je rođen u jednom od ovih horoskopskih znakova, velika je verovatnoća da će te maziti i paziti… 

Vaga

Ako je tvoj partner rođen u znaku Vage, očekuje te harmonična i uravnotežena veza. Vage se posvećuju svom partneru, pažljivi su, puni razumevanja te nikad ne prave dramu ni od čega. Uvek razumeju probleme drugih – i spremni su nesebično pomoći.

Rak

Rakovi su rođeni za veze. Vole dom, porodicu i radije će sebi nešto uskratiti kako bi mogli usrećiti drugoga. Rođeni u znaku Raka daju vezi potpuni osećaj sigurnosti. Nikad neće prevariti partnera jer im je vernost izuzetno bitna. Rakovi su jako romantični i kad se odluče za jednu osobu – onda je to jako velika ljubav.

Bik

Rođeni u znaku Bika idealni su partneri za dugačke veze. Vole blizinu i harmoniju. Umesto noćnih izlazaka radije će provesti romantično veče s najdražom – najbolje ako sami nešto skuvaju te uz čašu finog vina. S Bikovima možeš razgovarati o svemu – rođeni u tom znaku puni su razumevanja i ne sude rado o drugima.

Lav

Lava najpre moraš ukrotiti – ali kad ga jednom staviš na uzicu, potom je tvoj partner za celi život. Rođeni u znaku Lava su vrlo privržene i verne osobe – ali tek kad se odluče za jednu osobu. Doduše, jako su izbirljivi – zbog toga se ne opuste odmah potpuno. Samo kad je u pitanju velika ljubav.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: